Advertisement

Ολυμπια Χοψονιδου Βαλερια Χοψονιδου : Η κουνιάδα του Σπανούλη τα σπάει - Δείτε τη με μαγιό! (φωτό) - Επέστρεψε στην αθήνα και στο instagram.

Ολυμπια Χοψονιδου Βαλερια Χοψονιδου : Η κουνιάδα του Σπανούλη τα σπάει - Δείτε τη με μαγιό! (φωτό) - Επέστρεψε στην αθήνα και στο instagram.. Η πρώην εστεμμένη και σύζυγος του βασίλη σπανούλη αποκάλυψε. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα ολυμπία χοψονίδου: Ο διεθνής μπασκετμπολίστας του ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα. Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που. Φωτογραφίζει τα παιδιά της στις οικογενειακές διακοπές.

Η ολυμπία χοψονίδου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί. Η βαλέρια χοψονίδου, γνωστή σχεδιάστρια, έστειλε το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το survivor. Και από το πλευρό της δεν γινόταν να απουσιάζουν η αδελφή της, ολυμπία και ο βασίλης σπανούλης, οι οποίοι τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Η βαλέρια μας ενημέρωσε για το ευτυχές γεγονός μέσα από τα stories του. Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η ολυμπία χοψονίδου καθώς πριν από δέκα ημέρες έφερε στον κόσμο την κορούλα της.

Ολυμπία Χοψονίδου: Στα μαγαζιά με την ενός χρόνου Αιμιλία της!
Ολυμπία Χοψονίδου: Στα μαγαζιά με την ενός χρόνου Αιμιλία της! from www.tlife.gr
Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης το πρωί υποδέχτηκαν το πέμπτο τους παιδί και συγεκριμένα την δεύτερη κόρη τους. Το πέμπτο τους παιδί κρατούν στην αγκαλιά τους εδώ και λίγες ώρες η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης. Και παρόλο που αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η πανέμορφη μανούλα βιώνει τις στη δεύτερη βλέπουμε την βαλέρια, να βρίσκεται, όπως πάντα στο πλευρό της αδερφής της και να την βοηθά. Η ολυμπία χοψονίδου έφερε στον κόσμο στις 20/1 το έκτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Συνεχίζουν τις διακοπές τους οικογενειακώς! Η ολυμπία χοψονίδου τρολάρει τον βασίλη σπανούλη για τη γιορτή της μητέρας (pics). Η βαλέρια χοψονίδου άνοιξε καινούργιο κατάστημα ρούχων στη γλυφάδα και το παρών έδωσε πλήθος κόσμου της εγχώριας showbiz. Και από το πλευρό της δεν γινόταν να απουσιάζουν η αδελφή της, ολυμπία και ο βασίλης σπανούλης, οι οποίοι τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

H πρώην παίκτρια του survivor ανάρτησε κάτι σχετικά με την εμπειρία της στο ριάλιτι.

Ως είθισται, όπως κάνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ολυμπία χοψονίδου πήρε τους γιους της και μαζί βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να πιάσουν τον σταυρό για να τιμήσουν τη γιορτή των θεοφανίων και να ακολουθήσουν πιστά την παράδοση και το έθιμο. Οι διακοπές και η φωτογραφία με τα έξι παιδιά τους. Όλα δείχνουν ότι ο μάνος ιωάννου και η βαλέρια χοψονίδου είναι ξανά ζευγάρι. Η βαλέρια μας ενημέρωσε για το ευτυχές γεγονός μέσα από τα stories του. Και από το πλευρό της δεν γινόταν να απουσιάζουν η αδελφή της, ολυμπία και ο βασίλης σπανούλης, οι οποίοι τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Το τρυφερό μήνυμα για την νεογέννητη ανιψιά της. Η ολυμπία χοψονίδου κατά καιρούς χρησιμοποιεί το question sticker του instagram και δέχεται ερωτήσεις από διαδικτυακούς της φίλους. Η ολυμπία χοψονίδου έφερε στον κόσμο στις 20/1 το έκτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Η βαλέρια χοψονίδου μπαίνει στο survivor! Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για ολυμπια χοψονιδου από το pagenews.gr. Σύντομα θα αποκτήσει και νέο μέλος! Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα ολυμπία χοψονίδου: Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βάφτισαν το πέμπτο παιδί τους με νονά την αδελφή της μαμάς, βαλέρια χοψονίδου.

Την αποκάλυψη της εξόδου τους έκαναν οι δύο γυναίκες. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για ολυμπια χοψονιδου από το pagenews.gr. Ο μάνος ιωάννου και η βαλέρια χοψονίδου άφησαν πια τις φωτογραφίες στο instagram και έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι. Η ολυμπία χοψονίδου το βράδυ της πέμπτης αποφάσισε να κάνει κάτι που είχε μήνες να κάνει. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη, ολυμπία χοψονίδου, τήρησε τις παραδόσεις ανήμερα των θεοφανίων.

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Τα πέντε παιδιά ...
Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Τα πέντε παιδιά ... from i1.prth.gr
Η ολυμπία χοψονίδου τρολάρει τον βασίλη σπανούλη για τη γιορτή της μητέρας (pics). Χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης το πρωί υποδέχτηκαν το πέμπτο τους παιδί και συγεκριμένα την δεύτερη κόρη τους. Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1. Η πρώην εστεμμένη και σύζυγος του βασίλη σπανούλη αποκάλυψε. Η βαλέρια μας ενημέρωσε για το ευτυχές γεγονός μέσα από τα stories του. Η κόρη τους αιμιλία έγινε τριών ετών. Και από το πλευρό της δεν γινόταν να απουσιάζουν η αδελφή της, ολυμπία και ο βασίλης σπανούλης, οι οποίοι τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

H πρώην παίκτρια του survivor ανάρτησε κάτι σχετικά με την εμπειρία της στο ριάλιτι.

Φωτογραφίζει τα παιδιά της στις οικογενειακές διακοπές. Η ολυμπία αποφάσισε να αφήσει λίγο τη μικρούλα στο σπίτι με τον μπαμπά της, βασίλη σπανούλη και να κάνει ένα μικρό περίπατο μαζί με την αδελφή της, βαλέρια. | oταν βλέπω πολύτεκνες μητέρες, με πιάνει δέος. Οι διακοπές και η φωτογραφία με τα έξι παιδιά τους. Η πρώην εστεμμένη και σύζυγος του βασίλη σπανούλη αποκάλυψε. Ως είθισται, όπως κάνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ολυμπία χοψονίδου πήρε τους γιους της και μαζί βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να πιάσουν τον σταυρό για να τιμήσουν τη γιορτή των θεοφανίων και να ακολουθήσουν πιστά την παράδοση και το έθιμο. H πρώην παίκτρια του survivor ανάρτησε κάτι σχετικά με την εμπειρία της στο ριάλιτι. Το πέμπτο τους παιδί απέκτησαν πριν από λίγες ώρες, η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης. Όλα δείχνουν ότι ο μάνος ιωάννου και η βαλέρια χοψονίδου είναι ξανά ζευγάρι. Και μολονότι η ολυμπία χοψονίδου ήταν η νόμιμη κάτοχος του τίτλου «σταρ ελλάς» και ταξίδεψε στο λος αντζελες προκειμένου να αναμετρηθεί με άλλες 72 καλλονές από όλο τον πλανήτη για την ανάδειξη της μις κόσμος, ο «τυφώνας τζούλια» δεν επέτρεψε να αξιοποιήσει τον τίτλο της και όλα τα. Η κόρη τους αιμιλία έγινε τριών ετών. Χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα. Πριν λίγες ημέρες, η βαλέρια χοψονίδου έκανε εγκαίνια του μαγαζιού της στα νότια προάστια.

Και μπορεί το πανέμορφο κοριτσάκι να έχει ήδη. Πριν λίγες ημέρες, η βαλέρια χοψονίδου έκανε εγκαίνια του μαγαζιού της στα νότια προάστια. Η κόρη τους αιμιλία έγινε τριών ετών. Πριν λίγες ημέρες, η βαλέρια χοψονίδου έκανε εγκαίνια του μαγαζιού της στα νότια προάστια. Αγαπάμε ολυμπία, μα ψηφίζουμε βαλέρια…

Ολυμπία Χοψονίδου: Ο γιος της Δημήτρης έχει γενέθλια ...
Ολυμπία Χοψονίδου: Ο γιος της Δημήτρης έχει γενέθλια ... from image.fthis.gr
Με την οικογένεια σπανούλη πριν μπει στο survivor. Στο πλευρό του ζευγαριού όλες αυτές τις ώρες ήταν και η αδερφή της ολυμπίας χοψονίδου, βαλέρια. Εκτός από τους γονείς, η νονά και θεία της μικρής, βαλέρια, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της. Βασιλησ σπανουλησ & ολυμπια χοψονιδου. Και από το πλευρό της δεν γινόταν να απουσιάζουν η αδελφή της, ολυμπία και ο βασίλης σπανούλης, οι οποίοι τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας του ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης το πρωί υποδέχτηκαν το πέμπτο τους παιδί και συγεκριμένα την δεύτερη κόρη τους.

Η ολυμπία αποφάσισε να αφήσει λίγο τη μικρούλα στο σπίτι με τον μπαμπά της, βασίλη σπανούλη και να κάνει ένα μικρό περίπατο μαζί με την αδελφή της, βαλέρια.

Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης μετά από αρκετό καιρό απόλαυσαν μια βραδινή έξοδο μαζί με τη μικρότερη κόρη τους και φίλους. Εκτός από τους γονείς, η νονά και θεία της μικρής, βαλέρια, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της. Και πως να μην μοιραστεί τα νέα; Η αδερφή της συζύγου του βασίλη σπανούλη στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο βασίλης σπανούλης μίλησε στην εκπομπή «ooh la la» όπου ανέφερε αρχικά: Η ολυμπία χοψονίδου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και φυσικά εκεί ήταν και η αδερφή της, βαλέρια χοψονίδου. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη, ολυμπία χοψονίδου, τήρησε τις παραδόσεις ανήμερα των θεοφανίων. Φωτογραφίζει τα παιδιά της στις οικογενειακές διακοπές. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για ολυμπια χοψονιδου από το pagenews.gr. Η κόρη τους αιμιλία έγινε τριών ετών. Η ολυμπία χοψονίδου κατά καιρούς χρησιμοποιεί το question sticker του instagram και δέχεται ερωτήσεις από διαδικτυακούς της φίλους. Η ολυμπία αποφάσισε να αφήσει λίγο τη μικρούλα στο σπίτι με τον μπαμπά της, βασίλη σπανούλη και να κάνει ένα μικρό περίπατο μαζί με την αδελφή της, βαλέρια. Πριν λίγες ημέρες, η βαλέρια χοψονίδου έκανε εγκαίνια του μαγαζιού της στα νότια προάστια. Ως είθισται, όπως κάνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ολυμπία χοψονίδου πήρε τους γιους της και μαζί βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να πιάσουν τον σταυρό για να τιμήσουν τη γιορτή των θεοφανίων και να ακολουθήσουν πιστά την παράδοση και το έθιμο.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για ολυμπια χοψονιδου από το pagenewsgr ολυμπια χοψονιδου. Ανάμεσα στους διάσημους που βρέθηκαν στα εγκαίνια ήταν και ο βασίλης σπανούλης, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «ooh la la».

Posting Komentar

0 Komentar